Skip to main content

Het bedrijf

RM Precision

Top in fijn mechanische toelevering

RM Precision is toeleverancier voor fijnmechanische producten, gevestigd in Nijverdal. Wij zijn gespecialiseerd in zeer nauwkeurig cnc-draaien en cnc-frezen. Door middel van de meest geavanceerde technieken en machines zijn wij in staat hoogwaardige fijnmechanische producten voor u te realiseren.

Juist daarom hebben wij een tevreden en terugkerend klantenbestand. RM Precision staat voor gestelde deadlines en zorgen dat wij uw onderdelen op tijd leveren, inclusief meetrapport. Van enkelstuks tot seriematige productie, alles is mogelijk.

Hoe complex de delen ook zijn, RM Precision maakt het.Wij streven naar de hoogste kwaliteit product en tevreden klanten.

Duurzaamheid

Voor zowel uw product als voor het milieu hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo wordt bijvoorbeeld al het restmateriaal gerecycled voor hergebruik en gaan wij bewust om met energie. Onze panden zijn voorzien van zonnepanelen en alle verlichting binnen onze pand zijn uitgevoerd in LED. Wij streven erna om zo CO2-neutraal mogelijk te handelen.

Belangrijke links

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
07:30 – 18:00
07:30 – 18.00
07:30 – 18.00
07:30 – 18.00
07:30 – 18.00