RM Precision

Top in fijnmechanische toelevering

RM Precision is toeleverancier van hoogwaardige draai- en freesdelen voor de high-tech industrie gevestigd in Nijverdal. Wij zijn gespecialiseerd in zeer nauwkeurige draai- en freesproducten. Door middel van ons "state of the art" machinepark en onze zeer vakkundige medewerkers zijn wij in staat hoognauwkeurige fijnmechanische producten voor u te realiseren.

Meer informatie

Machines

5-assig frezen, 6-assig draaien en draadvonken

Prototypes, enkelstuks en seriematige productie zijn mogelijk dankzij ons geautomatiseerde machinepark. Wij kunnen 24/7 produceren met behulp van onze diverse robotiseringsoplossingen achter onze draai- en freescentra. De interne kwaliteitsafdeling zorgt voor bevestiging van de beste kwaliteit voor het product ons pand verlaat. Alle gewenste meetrapporten en materiaalcertificaten worden op verzoek meegeleverd

Bekijk onze machines

Studie en stage

Werken en leren

RM Precision is een erkend leerbedrijf en biedt zowel interne opleidingen als stageplekken. Wij zijn klaar om een nieuwe generatie klaar te stomen voor onze sector. Wij hebben immers WorldSkills kampioen frezers! Ben jij klaar om te leren binnen een dynamisch bedrijf waar je jouw kennis kan vergroten?

Bekijk hier de mogelijkheden

Belangrijke links

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
07:30 – 18:00
07:30 – 18.00
07:30 – 18.00
07:30 – 18.00
07:30 – 18.00